Luni-Vineri: 08:00-20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00-18:00


Selectează suma 1000 - 7000 MDL
MDL
Exemplu reprezentativ: împrumuți 3500 lei pentru 61 zile, rata dobânzii este de 9%, va trebui să rambursezi 4603 lei. Dobânda anuală efectivă (DAE) 112.42%.
Informația precontractuală
MDL

Data rambursării 31-10-2020
Costul creditului 1103 MDL
Total spre rambursare 4603 MDL

CONDIȚII DE FINANȚARE

Vârsta de la 18 la 70 ani
Sursă de venit stabil
Buletin de identitate valabil
Responsabilitate financiară

De ce DoctorCredit?

Completezi cererea online în 2 minute
Decizie rapidă
Transparență totală (fără costuri ascunse)
Nu ai nevoie de gaj sau garant

Despre DoctorCredit

DoctorCredit este un creditor nebancar online care oferă credite rapide pe termen scurt doar cu buletinul, tuturor clienților din Republica Moldova. Le punem la dispoziție clienților noștri cea mai simplă modalitate de a obține un credit rapid și convenabil.

Cu produsul nostru - credit rapid fără gaj, poți obține un credit cu o valoare între 1000-7000 MDL. Poți aplica online sau direct într-unul din oficiile noastre sau prin intermediul terminalelor RunPay Mini. Sau cel mai rapid prin telefon la numărul 078 18 88 18.

Primești răspunsul imediat, fără revizuiri de durată! Iar înainte de a obține banii, va trebui să vizitezi una dintre filialele noastre, magazinele partenere Darwin sau terminale de plată RunPay Mini pentru a semna contractul. Sau poți semna rapid prin SMS, fără a te deplasa, cu condiția de a avea cel puțin un credit inchis în cadrul companiei noastre.

În plus, DoctorCredit nu are taxe ascunse, pur și simplu folosește calculatorul nostru de credit pentru a determina cât va trebui să înapoiezi. Le oferim bani oamenilor atunci când au nevoie de ei - rapid, convenabil și responsabil."

Ce spun clienţii noştri

„Procentaje mici, decizie rapidă. La început m-am îndoit dacă merită luat. Am luat și am fost mulțumit. Mulțumesc pentru împrumut!”

Rusu Ivan

„Foarte bună companie. Personal amabil și săritor.”

Ceban Maria

„O companie bună, care poate rezolva o mulțime de probleme. Desigur, rata dobânzii, dar ce credit nu o are.”

Victor Turcan

„Dobânda nu este cea mai mică, dar DoctorCredit m-a ajutat atunci când alte companii m-au respins.”

Tatiana Guțu